Framme!

Klockan 13 nådde jag Sundsvalls torg och möttes av Sundsvalls tidning och min kära mor. 

Dagens tur som jag hade hoppats skulle vara lite enkel blev inte riktigt som jag tänkt. Hård motvind hela vägen gjorde det betydligt segare att ta sig fram än planerat. Men med 2 mil kvar var det som om jag fick ny energi. Jag skulle bara komma fram. Jag förbannade vinden för mig själv, borrade ner huvudet och trampade för allt jag var värd. 

Jag har nog aldrig känt sådan glädje över att se Sundsvalls torg innan som idag. Nu är jag hemma och kan konstatera att detta varit ett fantastiskt äventyr. Fast jag kommer nog vila upp mig ett tag innan det är dags för några krävande aktiviteter igen. 

Och sist men inte minst vill jag bara påminna om att det inte är för sent att bidra med pengar till kampanjen ännu. Min insamling stänger på söndag. Nu har jag gjort mitt och är sjukt nöjd. Hoppas ni är nöjda med mig också. Nu krämar vi ut det sista och bidrar så mycket vi kan trots att målet på 4500:- är nått!

   
   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>